Το ανοξείδωτο ατσάλι είναι ένα πολύ ισχυρό μέταλλο, φιλικό προς το περιβάλλον και ανθεκτικό στις καταπονήσεις και τη διάβρωση. Στα χέρια ενός επαγγελματία αποκτά μορφή, στυλ και προσωπικότητα.

Στην Εurostal βρισκόμαστε μπροστά από τις εξελίξεις και παρακολουθούμε με προσήλωση τις νέες τεχνολογίες που αφορούν στην επεξεργασία μετάλλου. Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με την κατασκευαστική αντίληψη και την σχεδιαστική ευελιξία, μας καθιστούν ικανούς να διευρύνουμε συνεχώς την ποικιλομορφία στην κατασκευή ανοξείδωτων εφαρμογών.

Στόχος μας είναι να καλύψουμε όλο το εύρος των αισθητικών και τεχνικών σας απαιτήσεων έχοντας πάντα ως κεντρικό άξονα την αδιαμφισβήτητη ποιότητα και την αισθητική πληρότητα. Οι κατασκευές είναι χειροποίητες και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα κλασσικών και σύγχρονων αρχιτεκτονικών στοιχείων σε εσωτερικούς ή και εξωτερικούς χώρους. Οι πρώτες ύλες, τα εξαρτήματα, η παραγωγική διαδικασία και η τοποθέτηση υλοποιούνται σύμφωνα με τους αυστηρότατους κανονισμούς που επιβάλει το τμήμα ποιοτικού ελέγχου μέσα από EN ISO 9001 διαδικασία παραγωγής.

Οι υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε είναι οι εξής:
• Κάγκελα
• Ειδικές κατασκευές
• Σκάλες εσωτερικού & εξωτερικού χώρου
• Πέργκολες – Στέγαστρα
• Πόρτες – Γκαραζόπορτες

Φόρμα Επικοινωνίας

ΑποστολήΚαθαρισμός