Τα κάγκελα αλουμινίου έχουν δυναμική παρουσία στις οικοδομικές εφαρμογές. Καλύπτουν όλο το φάσμα των κατασκευαστικών απαιτήσεων, παρέχοντας αισθητικά και σχεδιαστικά αναβαθμισμένες λύσεις για κάθε ανάγκη εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων.

Στην Eurostal προσφέρουμε ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις σε ανοδιωμένα προϊόντα κάγκελων αλουμινίου, εξαρτημάτων και διακοσμητικών. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων μας, η ποικιλία σχεδίων και η δυνατότητα πολλαπλών συνδυασμών, μας δίνουν σχεδιαστική ευελιξία ούτος ώστε να παρέχουμε εφαρμογές πλήρως εξατομικευμένες, αρμονικές και συμμετρικές σε σχέση με την λοιπή διακόσμηση και αρχιτεκτονική των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Τα συστήματα ανοδιωμένων κάγκελων αλουμινίου διατίθενται σε τρεις εκδόσεις:

  1. Σωληνωτές διατομές
  2. Ορθογώνιες διατομές
  3. Συμπαγείς διατομές

Μπορούν να δεχτούν διακοσμητικά πάνελ αλουμινίου, τζάμια, φύλλα από κρύσταλλα και πολυκαρμπονικά διαφόρων χρωματισμών.
Δίνουν λύση σε κάθε αρχιτεκτονική απαίτηση και εξασφαλίζουν άριστο αισθητικό αποτέλεσμα ενώ η απόλυτη εφαρμογή, η διαχρονική ποιότητα και ανθεκτικότητα είναι σημεία προσδιορισμού.
Δεν χρειάζονται καμία συντήρηση και είναι κατάλληλα για παραθαλάσσιες περιοχές. Διατίθενται σε απεριόριστο χρωματολόγιο με δυνατότητα χρωματισμού ταυτόσημου με τα κουφώματα του χώρου τοποθέτησης.
Οι πρώτες ύλες των προϊόντων είναι πιστοποιημένες από τα πλέον αναγνωρισμένα Διεθνή Ινστιτούτα ελέγχων και δοκιμών ενώ η διαδικασία παραγωγής τηρεί τις απαιτήσεις του προτύπου EN ISO 9001 παρέχοντας αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

Φόρμα Επικοινωνίας

ΑποστολήΚαθαρισμός