Γνωρίστε μας

Έκθεση Χαλάνδρι

unnamed

Η εταιρεία Eurostal δραστηριοποιείται στον χώρο της παραγωγής πιστοποιημένων συστημάτων αλουμινίου και παντός είδους κατασκευών από σίδερο, inox και γυαλί. Χαρακτηρίζεται ως η πλέον εξειδικευμένη και πιστοποιημένη εταιρεία που ασχολείται με τις δύσκολες χειροποίητες κατασκευές που απαιτούν εμπειρία, τεχνογνωσία, ποιότητα και ακρίβεια δεκάτου χιλιοστού.

Ιδρύθηκε το 2000 και έκτοτε συνεχίζει την δυναμική της πορεία και αναπτύσσεται με συνεχείς επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό, κτιριακές εγκαταστάσεις και ανθρώπινο δυναμικό. Υλοποιεί κάθε επιχειρηματικό της βήμα με γνώμονα την βιώσιμη ανάπτυξη ενώ η περιβαλλοντική συνείδηση και η υπευθυνότητα είναι αξίες αδιαπραγμάτευτες.

Έθεσε ως σκοπό της την καινοτομική δραστηριότητα στον τομέα των κατασκευαστικών εφαρμογών για παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, λειτουργικότητας και αισθητικής. Η επιλογή αυτή την ανέδειξε σταδιακά ανάμεσα στις ηγετικές ελληνικές εταιρείες κατασκευής αλουμινίου αποτελώντας σταθερό μοχλό ανάπτυξης για την ελληνική κοινωνία.

Τα τελευταία έτη η Eurostal απευθύνθηκε και στην ευρύτερη αγορά του εξωτερικού στην οποία έγινε άμεσα αποδεκτή λόγω των ικανοτήτων των οποίων απέδειξε. Δημιούργησε σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες οι οποίες αποτελούν έως και σήμερα μόνιμο πελατολόγιο της επιχείρησης. Ενδυνάμωσε το εταιρικό της προφίλ και με ορατούς ορίζοντες ανάπτυξης έθεσε ως άμεσο στόχο την εδραίωση της θέσης της και την διεθνή καταξίωση ως κορυφαία εταιρεία κατασκευής συστημάτων αλουμινίου. Αυτού του είδους η συνεργασία, αποτελεί τρανή απόδειξη ότι η Εurostal συγκαταλέγεται στις υγιείς επιχειρήσεις του χώρου, σε μια ομολογουμένως δύσκολη χρονικά και οικονομικά περίοδο.

Η εταιρεία Eurostal στα πλαίσια της διαρκούς ανάπτυξης των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά και των συνεργειών της, ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία της με την εταιρεία In Style στα Χανιά της Κρήτης.

Η Eurostal μέσω της νέας αυτής συνεργασίας φιλοδοξεί να διευρύνει την γκάμα των προϊόντων και των υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών της & να καλύψει πλήρως τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της αλλά και ολόκληρης της Κρητικής αγοράς σε ότι αφορά το ξύλο & το αλουμίνιο για τον οικιακό ή τον επαγγελματικό χώρο.

Η Eurostal & In Style, συστεγάζονται σε ένα πρωτοποριακό showroom 250 τ.μ. όπου εκθέματα κουφωμάτων αλουμινίου ευρωπαϊκών προδιαγραφών, δένονται αρμονικά με έπιπλα κουζίνας & υπνοδωματίου εκλεπτυσμένου σχεδιασμού & μοντέρνας αρχιτεκτονικής, αποτελώντας πηγή έμπνευσης για τον ιδιώτη, τον αρχιτέκτονα, τον κατασκευαστή, τον interior designer για πληθώρα συνδυαστικών επιλογών.

Η οργάνωση της εταιρείας έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:
• Πιστοποιημένα προϊόντα και υπηρεσίες που διακρίνονται για την ποιότητα, την λειτουργικότητα και την αξιοπιστία τους
• Ειδικευμένη και πιστοποιημένη ομάδα διοίκησης και παραγωγής με συνεχή μετεκπαίδευση
• Πιστοποιημένο δίκτυο συνεργατών που έχει επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια και προδιαγραφές
• Τμήμα τεχνικών μελετών και πληροφοριών
• Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις οι οποίες σχεδιάστηκαν, κατασκευάστηκαν και διαμορφώθηκαν έτσι ώστε να συμβαδίζουν με τις πιο σύγχρονες απαιτήσεις οργάνωσης και παραγωγής κουφωμάτων νέας τεχνολογίας
• Έκθεση για την παρουσίαση και προώθηση των προϊόντων μας
• Φυλασσόμενο χώρο σωρευτικής αποθήκευσης προφίλ
• Άρτια οργανωμένη γραμμή παραγωγής εξοπλισμένη με υπερσύγχρονα μηχανήματα
• Τάχιστο χρόνο παράδοσης (λόγω στοκαρίσματος), αυστηρή τήρηση του προκαθορισμένου χρονοδιαγράμματος υλοποίησης των κατασκευαστικών εφαρμογών
• Καθημερινή τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών αλουμινίου για άμεσο και αποτελεσματικό σέρβις πριν και μετά την πώληση
• Άριστους όρους συνεργασίας
• Ισχυρή διαφημιστική και προωθητική παρουσία στα μέσα μαζικής επικοινωνίας.