Η σκάλα αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πιο καθοριστικά στοιχεία στη διαμόρφωση του design μιας κατοικίας. Ο καλαίσθητος διάκοσμος, η εντυπωσιακή σχεδίαση και η τεχνική αρτιότητα της σκάλας, προσδιορίζουν την αισθητική άποψη του χώρου και τον ιδιαίτερο λειτουργικό του χαρακτήρα.

Στην Eurostal κατασκευάζουμε σκάλες για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους αδιαμφισβήτητης ποιότητας, ασφάλειας, και αισθητικής πληρότητας. Χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα υλικά αρίστης ποιότητος μεμονωμένα ή συνδυασμούς από σίδερο, inox, ξύλο και γυαλί. Αξιοποιούμε την τεχνογνωσία και το μεράκι μας, δημιουργώντας χειροποίητες κατασκευαστικές εφαρμογές στήριξης προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του χώρου και της αισθητικής σας.

Υλοποιούμε οποιοδήποτε κατασκευαστικό project ή αναλαμβάνουμε ολόκληρο το εγχείρημα (αρχιτεκτονική λύση, μελέτη, σχεδιασμό, κατασκευή, τοποθέτηση), τηρώντας τους αυστηρότατους κανονισμούς που επιβάλει το τμήμα ποιοτικού ελέγχου μέσα από πιστοποιημένη κατά ISO 9001 διαδικασία παραγωγής.

Επωφεληθείτε από την Προσφορά μας με έκπτωση εώς

- 35% σε όλες τις τοποθετήσεις μας για τον μήνα Ιούνιο.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες?

Καλέστε μας στο 210-6630337

Φόρμα Επικοινωνίας

ΑποστολήΚαθαρισμός